ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα αυστηρή προειδοποίηση έστειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δηλώνοντας ότι δεν θα έχει νόημα μια νέα συνάντηση με τον Τσίπρα χωρίς εναλλακτικές προτάσεις από την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι 24 σημείωσε ότι εφόσον δεν υπάρχουν προτάσεις το ραντεβού με τον Τσίπρα παραμένει στον αέρα.
Αποκλείοντας ένα ενδεχόμενο Grexit, o πρόεδρος της Κομισιόν δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την «κόντρα» του με τον Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας πως «πρέπει κανείς να τηρεί κάποιους συγκεκριμένους κανόνες και κάποιος όπως εγώ που επί μήνες προσπαθεί να στήσει γέφυρες, χρειάζεται και το ελληνικό μέρος της γέφυρας και αυτό δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή».
























































