ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρώπη, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Σύνοδος Κορυφής,


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων - «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν μας δίνεις τα λεφτά σου; Έτσι και εγώ θα σε υποδεχτώ με κατεβασμένα μούτρα», σαν κάτι τέτοιο να σκέφτηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όταν υποδεχόταν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες.
Το ξινισμένο ύφος του κ. Γιούνκερ προδίδει το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και των Ευρωπαίων αξιωματούχων στη Σύνοδο Κορυφής.
Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τις προτάσεις και αντιπροτάσεις αλλά και το «κρυφτούλι» από τον κ. Γιούνκερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν ήθελε, αυτή τη φορά, και… «πολλά-πολλά» με τον πρωθυπουργό.
Έτσι, ενώ ο πρωθυπουργός προσπάθησε, μπροστά στα φλας των δημοσιογράφων να κάνει μια ευγενική χειρονομία προς τον κ. Γιούνκερ εκείνος ίσα που τον άγγιξε στη μέση και τον χτύπησε ελαφρά, σαν να του έλεγε «τελείωνε».
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική πλευρά, τις τελευταίες ώρες γίνεται διαρκής προσπάθεια για επικοινωνία με τους Ευρωπαίους αξιωματούχος, οι οποίοι ωστόσο δεν βγαίνουν στα τηλέφωνα, συνεχίζοντας την τακτική του «κρυφτού».
























































