ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Μέγαρο Μαξίμου, ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Φώφη Γεννηματά,


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους πολιτικούς αρχηγούς του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσει την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας θα υποδεχτεί στο Μαξίμου τον Σταύρο Θεοδωράκη στις 10 το πρωί, ενώ στις 11:30 προγραμματίστηκε η συνάντησή του με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας κάλεσε την κυρία Γεννηματά, προκειμένου να την συγχαρεί για την εκλογή της, και κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία κανονίστηκε και η αυριανή συνάντηση.
Ήδη από χθες, σημειωτέον, μετά το «ναυάγιο» των συνομιλιών στις Βρυξέλλες με τους εκπροσώπους των θεσμών, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ενώ η Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την ανάδειξή της στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε να υπάρξει ουσιαστική ενημέρωση από τον πρωθυπουργό για την πορεία της διαπραγμάτευσης.
Παράλληλα, στις 13:00 το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας συγκαλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα, που «βράζει» στο άκουσμα των απαιτήσεων που εγείρουν οι δανειστές, ενώ πολλά από τα μέλη της, που πρόσκεινται κυρίως στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, υποδεικνύουν ότι υπάρχουν εναλλακτικοί δρόμοι για την Ελλάδα και επιμένουν να προτάσσουν το δίλημμα «υποταγή ή ρήξη».
Ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει έτσι να κατευνάσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό μέτωπο, στρεφόμενος τόσο στην κατεύθυνση του εσωτερικού του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της αντιπολίτευσης, στην οποία θα επιχειρήσει να εξηγήσει την στάση της ελληνικής κυβέρνησης και την αποχώρηση των διαπραγματευτών από το τραπέζι των συνομιλιών.
























































