ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Η Κέικο Φουχιμόρι πρόεδρος του Περού - Κέρδισε τον Ρομπέρτο Σάντσες με διαφορά μόλις 50.000 ψήφων
FORBES: Ο Βλάντιμιρ Πούτιν οδεύει προς την πτώση εντός της επόμενης τριετίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς στην κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί το πρωί της Τρίτης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά στην οποία τον ενημέρωσε μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για όσα διημείφθησαν.
ο κ. Σαμαράς δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τη συνάντηση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά στην κυρία Μπακογιάννη: «Θα έπρεπε να με είχατε ενημερώσει πριν τη συνάντηση και όχι μετά».
Σύμφωνα με πληροφορίες της Συγγρού, αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν απάντηση στην πρώτη κλήση της κ. Μπακογιάννη καθώς βρισκόταν στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ.
Τελικά όμως απάντησε αλλά έπεσε από τα σύννεφα και έπεσε η σχέση τους στον πάγο καθώς καταλογίζουν από τη ΝΔ κίνηση με «ηγετική» έμφαση.
























































