Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι… αναπάντητες κλήσεις της Μπακογιάννη στον Σαμαρά!

Οι… αναπάντητες κλήσεις της Μπακογιάννη στον Σαμαρά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς στην κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί το πρωί της Τρίτης με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά στην οποία τον ενημέρωσε μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για όσα διημείφθησαν.

ο κ. Σαμαράς δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τη συνάντηση αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά στην κυρία Μπακογιάννη: «Θα έπρεπε να με είχατε ενημερώσει πριν τη συνάντηση και όχι μετά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Συγγρού, αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν απάντηση στην πρώτη κλήση της κ. Μπακογιάννη καθώς βρισκόταν στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ.

Τελικά όμως απάντησε αλλά έπεσε από τα σύννεφα και έπεσε η σχέση τους στον πάγο καθώς καταλογίζουν από τη ΝΔ κίνηση με «ηγετική» έμφαση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...