ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες,


















































Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Ανατ. Λιβύη: Ο στρατάρχης Χάφταρ απελευθέρωσε Αμερικανό όμηρο από το Ισλαμικό Κράτος
Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνάντηση στην Τράπεζα της Ελλάδος είχαν την Παρασκευή το πρωί ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας και ο συντονιστής της Ομάδας Διαπραγμάτευσης και αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ διαπιστώθηκαν και συγκλίσεις στα θέματα που συζητήθηκαν, τα οποία ήταν η πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων, καθώς και για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος.
Παράλληλα, διαπιστώθηκε από κοινού πως η κυβέρνηση έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες να βρεθεί κοινός τόπος με τους εταίρους και η απόσταση που απομένει να διανυθεί δεν είναι μεγάλη.
Ο κ. Στουρνάρας επιβεβαίωσε την σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος που διασφαλίζεται πλήρως από τις κοινές δράσεις τόσο της Τράπεζας της Ελλάδος όσο και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
























































