ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Φίλης: “Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τα δουλικά των δανειστών”

Νίκος Φίλης: “Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τα δουλικά των δανειστών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για διαπραγμάτευση με σθένος και αποφασιστικότητα εκ μέρους της κυβέρνησης έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης τονίζοντας ότι «εμείς δεν πάμε σε Κάννες του 2012 που θα μας πουν τελεσίγραφο και θα γυρίσουμε με την ουρά στα σκέλια».

«H κυβέρνηση διαπραγματεύεται με σθένος, αποφασιστικότητα προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη με υπερηφάνεια και με βάση τα κοινωνικά λαϊκά συμφέροντα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο κ. Φίλης είπε ότι παραμένουν πάνω στο τραπέζι οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης που αφορούν τα πλεονάσματα, την προστασία των συντάξεων, τις ρυθμίσεις για το χρέος και τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.

«Εμείς ξέρουμε γιατί πηγαίνουμε, είναι καθαρά τα χαρτιά μας. Πάμε με τη στήριξη του ελληνικού λαού, δεν πάμε για κολπάκια εκεί», τόνισε.

Κληθείς να σχολιάσει το σενάριο παράτασης του τρέχοντος ελληνικού προγράμματος μέχρι τον Σεπτέμβριο, το οποίο φέρεται να προτείνει η Κομισιόν σύμφωνα με δημοσίευμα της FAZ, ο κ. Φίλης σημείωσε ότι σημασία έχουν οι όροι της παράτασης και όχι αν δέχεσαι ή όχι παράταση, προσθέτοντας ότι «παράταση είχαμε και τον Φεβρουάριο με τον χρηματοδοτικό στραγγαλισμό της οικονομίας».

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει μια άνεση χρόνου για να εφαρμόσει πλευρές του προγράμματός της. «Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τα δουλικά των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης

Ρωσία: Πουλήσαμε υδρογονάνθρακες αξίας 320 δισεκ. δολαρίων στην ΕΕ, παρά τις κυρώσεις

«Μύλος» με την ενεργειακή εκεχειρία: Ο Ζελένσκι αμφισβητεί τον Τραμπ και η Μόσχα λέει όχι στην εκεχειρία των 60 ημερών

Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...