ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πληρωθούν οι δόσεις στο ΔΝΤ, άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ενώ αντίθετα διαβεβαίωσε ότι θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις στο τέλος Ιουνίου.
Η πληρωμή προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο «είναι και θέμα πολιτικής απόφασης», είπε στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Μάρδας και εξηγώντας πως «ο Πρωθυπουργός έχει συνδέσει την πληρωμή του ΔΝΤ με το χρηματοδοτικό πρωτόκολλο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πριν λίγες ημέρες πληρώσαμε 300 εκατ. στην ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων, ως εκ τούτου δεν είναι θέμα ρευστότητας».
Σχετικά με τους μισθούς και τις συντάξεις ανέφερε ότι «εμείς με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας επιδιώκουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας και σύμφωνα με αυτά καλύπτονται μισθοί και συντάξεις και άλλες υποχρεώσεις που έχει το κράτος».
Σε ότι αφορά τις εξελίξεις, εκτίμησε ότι «πάμε για συμφωνία» και πρόσθεσε πως «αν δεν ήθελαν οι εταίροι συμφωνία θα μπορούσαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλα δείχνουν ότι έχουν και οι εταίροι την πρόθεση να πάμε σε συμφωνία».























































