ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιστολή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης διαψεύδοντας το δημοσίευμά της ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει συντάξεις στο τέλος Ιουνίου.
Όπως διευκρινίζει ο κ. Στρατούλης στην επιστολή τα έσοδα Ιουνίου, είναι πάρα πολύ ικανοποιητικά και είναι σαφές ότι στο τέλος του μήνα θα έχουμε το αυτονόητο: οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά και στην ώρα τους. Οι συνταξιούχοι της χώρας μας δεν ανησυχούν, καθώς η κυβέρνηση θα είναι συνεπής τώρα-αλλά και στο μέλλον-στις υποχρεώσεις που έχει απέναντι τους.
Οι συντάξεις καλύπτονται από τα έσοδα που προκύπτουν από τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζόμενων και των εργοδοτών και από τις εισφορές των αυτοαπασχολούμενων και αγροτών, καθώς και από την προβλεπόμενη κρατική χρηματοδότηση, ενώ ήδη έχουμε σημαντικά έσοδα από τη ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Μέχρι σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου, έχουν ρυθμιστεί από 230.000 οφειλέτες τουλάχιστον 4.7 δισεκατομμύρια ευρώ και έχουν εισπραχθεί ως πρώτη δόση περισσότερα από 180 εκατομμύρια ευρώ.
Καταλήγοντας τονίζει «Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ναρκοθετεί τις προσπάθειες για εξεύρεση οριστικής λύσης για το ελληνικό ζήτημα, δυσφημεί και αποσταθεροποιεί τη χώρα και συμβάλλει ουσιαστικά στην τρομοκράτηση του λαού μας, που δίνει καθημερινά μάχη με τα προβλήματα που προέκυψαν από τα ανθρωποκτόνα, καταστροφικά μνημόνια των τελευταίων πέντε ετών. Ως εκ τούτου σας ζητώ να προχωρήσετε στην αποκατάσταση της αλήθειας».























































