ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Μέγαρο Μαξίμου, ΦΠΑ - Φόρος Προστιθέμενης Αξίας,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μάχη μέχρις εσχάτων δίνει η ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες κόντρα στους δανειστές, μέσα σε ένα πολεμικό κλίμα. Ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος περιέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης με τα πιο μελανά χρώματα τη διαπραγμάτευση που διεξάγεται και αναμένεται να συνεχιστεί για ώρα ακόμα.
Αναφερόμενος ειδικά στην πρόταση του ΔΝΤ , επί της οποίας γίνονται οι μεγάλες συγκρούσεις, έλεγε ότι πρόκειται για “μία εξαιρετικά σκληρή πρόταση”. Και προσέθετε: “είναι μία βαρβαρότητα, φωτιά και λάβρα. Δεν είναι πρόταση είναι Αρμαγεδδώνας. Μας την έστειλαν στις 5 το πρωί!!”.
Ο ίδιος αξιωματούχος σημείωνε ότι οι δανειστές δεν δέχονται μέχρι τώρα να εξετάσουν το θέμα του χρέους, ζητώντας να υλοποιηθούν πρώτα τα προαπαιτούμενα, με τα σκληρά μέτρα.
Όσο για τη μάχη των μέτρων, οι δανειστές ζητούν να μπει η εστίαση στο 23% ΦΠΑ, για να δεχθούν να επανεξετάσουν την απαίτησή τους για την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
Σχετικά με την κατάργηση των πρόωρων συντάξεων από την 1η Ιουλίου, η ελληνική πλευρά απάντησε κατηγορηματικά ότι μία τέτοια ρύθμιση θα ήταν αντισυνταγματική.
Είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση, προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τη μεσοπρόθεσμη χρηματοδότηση, σημείωνε άλλη κυβερνητική πηγή.
























































