ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για απόφαση σοκ που διακινδυνεύει την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος κάνει λόγο η βρετανική Telegraph, αναφερόμενη στην απόφαση για δημοψήφισμα του Αλέξη Τσίπρα.
Με κεντρικό άρθρο με τίτλο «Οι Έλληνες ανακοινώνουν δημοψήφισμα-σοκ για το μέλλον του ευρώ, και ρίχνουν το τραπεζικό σύστημα στη θύελλα» η Telegraph .
«Ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει κατά πόσο αποδέχεται τα μέτρα για την αύξηση των φόρων και τις περικοπές των συντάξεων, προκειμένου να αποφευχθεί μια μοιραία ρήξη με την Ευρωζώνη» τονίζεται στο επίμαχο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.
Στο δημοσίευμα παρατίθενται φωτογραφίες και tweets από τραπεζικά ATM και σχολιάζεται ο πανικός που επικρατεί στις τάξεις των Ελλήνων.
























































