ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα ηθοποιός που έπαιξε ποτέ το κορίτσι του Τζείμς Μποντ, ωστόσο η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα πενήντα της χρόνια, βάζει άνετα κάτω ακόμα και 25αρες.
Η 50χρονη ηθοποιός βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κροατία. Ο φακός την συνέλαβε παρέα με μια φίλη της στο Ντουμπρόβνικ, όπου απόλαυσε τα αξιοθέατα της πόλης και τις τοπικές λιχουδιές.
Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, μια ζακέτα και θυσίασε τις ψηλοτάκουνες γόβες για ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Η Μπελούτσι απαθανατίστηκε εντελώς άβαφη ωστόσο εκθαμβωτικά όμορφη.
Σύμφωνα με την Daily Mail η Μπελούτσι είχε διεκδικήσει τον ρόλο δίπλα στον Τζέιμς Μποντ και το 1997, για την ταινία «Το Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει», αλλά τελικά τον ερμήνευσε η Τέρι Χάτσερ.
Με την συμμετοχή της στην ταινία, η υπέροχη Ιταλίδα, που κατά πολλούς θεωρείται ως το απόλυτο θηλυκό, σπάει το ρεκόρ της Χόνορ Μπλάκμαν, που έγινε το κορίτσι του Τζέμις Μποντ στα 39 της, ενσαρκώνοντας την Πούσι Γκαλόρ στο «Επιχείρηση Χρυσοδάχτυλος», με τον Σον Κόνερι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.























































