ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Δημοψήφισμα, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαψεύδει ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος δημοσίευμα που είδε την Τρίτη το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο ζήτησε την αποπομπή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
«Ουδέποτε ζήτησα την αποπομπή του Γ. Βαρουφάκη από την κυβέρνηση. Τον θεωρώ αναπόσπαστο μέλος της συλλογικής διαπραγματευτικής ομάδας», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο κ. Τσακαλώτος.
Δημοσίευμα της γνωστής μνημονιακής φυλλάδας «Τα Νέα» κάνει λόγο για πέντε υπουργούς που φέρονται να ζήτησαν ως «άμεση προτεραιότητα» την αποπομπή Βαρουφάκη «προκειμένου η κυβέρνηση να αναδιατάξει τις δυνάμεις της για την επαναφορά των διαπραγματεύσεων στο προσκήνιο».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, την αποπομπή Βαρουφάκη ζήτησαν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και οι υπουργοί Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Ράνια Αντωνοπούλου.
























































