ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 4 περιοχές του δήμου Ελασσόνας λόγω ύπαρξης ουρανίου στο νερό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είναι η ώρα να ανοικοδομήσουμε την Ευρώπη, να μην σταθούμε στους κανονισμούς και την γραφειοκρατία, αλλά στην πολιτική και στις αξίες», τόνισε με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Ματέο Ρέντσι:
«Υπάρχουν δύο σημεία που πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στις Βρυξέλλες.
Το πρώτο αφορά στην Ελλάδα, μια χώρα που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Οι αυριανές συζητήσεις πρέπει να δείξουν έναν οριστικό τρόπο λύσης του επείγοντος αυτού ζητήματος.
Το δεύτερο, ακόμα πιο περίπλοκο, που δεν μπορεί όμως να καθυστερεί άλλον, είναι η οικοδόμηση της Ευρώπης. Για μήνες συζητούμε όωι μόνο για λιτότητα και μέτρα, αλλά και για ανάπτυξη, υποδομές, τις κοινές πολιτικές για τη μετανάστευση, την καινοτομία, το περιβάλλον.
Με μία λέξη: Πολιτική, όχι μόνο παραμέτρους της. Αξίες, όχι μόνο αριθμούς. Αν σταθούμε ακίνητοι, φυλακισμένοι των κανονισμών και της γραφειοκρατίας, τότε η Ελλάδα έχει τελειώσει. Η επανοικοδόμηση της Ευρώπης δεν θα είναι εύκολη, μετά από όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτή είναι η σωστή στιγμή να το προσπαθήσουμε, όλοι μαζί. Η Ιταλία θα παίξει το ρόλο της».
























































