ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να τηρήσει τη δέσμευσή της να φέρει συμφωνία που θα κρατήσει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί την κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι κάθε άλλη πράξη θα ήταν προδοσία.
«Οι Έλληνες θέλουν λύση. Ο Πρωθυπουργός στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεσμεύτηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι θα φέρει αυτή τη λύση χωρίς να διακινδυνεύσει την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη», υπενθύμισε ο κ. Θεοδωράκης, με δήλωσή του στην «Καθημερινή».
«Το δράμα λοιπόν κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει. Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει την πρότασή της που θα μας κρατήσει στην Ε.Ε.. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.
























































