Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάιμαν: Είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας αλλιώς άλλο νόμισμα

Φάιμαν: Είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας αλλιώς άλλο νόμισμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει την τελευταία της ευκαιρία, αυτό τόνισε ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν, σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.

Ο ίδιος επεσήμανε πως μέσα στους προηγούμενος τέσσερις μήνες η ελληνική κυβέρνηση δεν μπόρεσε να καταθέσει μεταρρυθμιστικές προτάσεις, με τον ίδιο να εύχεται να το επιτύχει, για το καλό όλων όπως είπε.

Ως αντίδραση πανικού, χαρακτήρισε την κίνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, όταν κατάλαβε η Αθήνα πως τα πράγματα οξύνονταν στις διαπραγματεύσεις.

ατά την άποψή του, εάν την Κυριακή δεν αποφασιστούν οι ακρογωνιαίοι λίθοι ενός νέου προγράμματος, τότε θα πρέπει να γίνει συζήτηση ενός σχεδίου Β, καθώς θα έχει φτάσει η ώρα ενός άλλου νομίσματος, και δεν θα χρειάζεται μετά να συζητηθούν κάποια μεγάλα νομικά ζητήματα και νομικές διαδικασίες, αλλά τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.

Οπως διευκρίνισε ο Αυστριακός καγκελάριος, η ευθύνη για την τωρινή κατάσταση δεν θα μπορούσε να επιρρίπτεται στη σημερινή ελληνική κυβέρνηση, διότι αυτή η κατάσταση είναι το αποτέλεσμα των προηγούμενων κυβερνήσεων, το ότι δηλαδή στη χώρα δεν υπάρχουν φορολογικές αρχές για αποτελεσματική είσπραξη φόρων, όπου στο κτηματολόγιο έχει καταγραφεί μόλις το 15 ο/ο των περιπτώσεων, όπου υπάρχουν τόσο πολύ πλούσιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν πληρώνουν φόρους τη στιγμή που ολόκληρες οικογένειες λόγω ανεργίας ζουν μόνον από μια σύνταξη, μια χώρα στην οποία τα νοσοκομεία δεν γνωρίζουν αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν τον Ιούλιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Αλέξης Τσίπρας από το Παλλάς: Άμεσα η επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης – Ομιλία προάγγελος νέου κόμματος

Ολομέτωπη επίθεση Τσίπρα στους μνημονιακούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, στην ολιγαρχία και την κλεπτοκρατία

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...