ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι - Όλη η ομιλία
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Λίστα με επιπλέον μέτρα επεξεργάζονται υπουργοί και εκπρόσωποι των θεσμών στη διάρκεια του διαλείμματος του Eurogroup, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο πηγές από τη συνεδρίαση στις Βρυξέλλες.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως πολλοί υπουργοί Οικονομικών θεώρησαν «λίγα» τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση -τόσο στον δημοσιονομικό τομέα όσο και στον τομέα των μεταρρυθμίσεων- και ότι δεν ανταποκρίνονται στα περίπου 80 δισ. ευρώ που θα λάβει η Ελλάδα, εφόσον εγκριθεί τριετές πρόγραμμα.
Ταυτόχρονα το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για μεγάλες πιέσεις στον έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης, που απαιτούν περισσότερες μεταρρυθμίσεις.
Σύμφωνα με το Reuters οι υπουργοί Οικονομικών είπαν στον Έλληνα υπουργό ότι παρότι η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο, θα πρέπει να προσθέσει στις προτάσεις της ακόμα πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να τους πείσει για να δώσουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για ένα τρίτο πακέτο διάσωσης.























































