ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ώρα που πραγματοποιούνται οι πλέον κρίσιμες διαβουλεύσεις για το μέλλον της Ευρώπης, με την συμμετοχή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη, διάλεξε η Ρωσία για να κάνει άλλη μια εμπρηστική παρέμβαση.
Προφανώς διαβλέποντας την στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα της με κάποιους σκληρούς “εταίρους”, η Ρωσία δια στόματος του υπουργού Ενέργειας της χώρας Αλεξάντρ Νόβακ , δήλωσε εκ του πονηρού ότι επιθυμεί να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας, παρέχοντας διευκολύνσεις με απευθείας εξαγωγές στην Ελλάδα υδρογονανθράκων, πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Ανέφερε ότι «η Ρωσική Ομοσπονδία προτίθεται να υποστηρίξει την αποκατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας ,μέσω της διεύρυνσης της συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα. Για το σκοπό αυτό μελετούμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε απευθείας εξαγωγές ενεργειακής πρώτης ύλης προς την Ελλάδα στο αμέσως προσεχές διάστημα».
Ο κ.Νόβακ υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε επί αυτού και υπολογίζουμε να φθάσουμε σε συμφωνία εντός μερικών εβδομάδων»
























































