Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν α λα καρτ πλειοψηφίες

Mητσοτάκης: Δεν θα υπάρξουν α λα καρτ πλειοψηφίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της τους τελευταίους 6 μήνες εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στην συζήτηση στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θύμισε ότι η ΝΔ εδώ και μήνες προειδοποιούσε ότι όταν συγκρούεται ο φαντασιακός κόσμος με την πραγματικότητα, στο τέλος επιβάλλεται η πραγματικότητα και ότι κάθε εβδομάδα που περνούσε χωρίς συμφωνία μεγάλωνε το κόστος του λογαριασμού. Μάλιστα διάβασε απόσπασμα από την αναθεωρημένη έκθεση του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος στο οποίο αναφέρεται ότι το χρέος αυξήθηκε κατά 25 δισ. ευρώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς σε αυτόν προστίθεται και το κόστος της νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Σχολιάζοντας την δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν πιστεύει στο πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε ότι στο κείμενο του κοινού ανακοινωθέντος της συνόδου των Βρυξελλών αναφέρονται δύο λέξεις – κλειδιά: «Εμπιστοσύνη και ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων». Ο εκπρόσωπος της ΝΔ εξέφρασε την απορία του που από την συζήτηση απουσιάζει ο πρωθυπουργός λέγοντας «ήθελα να ακούσω τον πρωθυπουργό να μιλά για μαι νέα αρχή και να σταματήσει ο κύκλος του λαϊκισμού».

Για τα επόμενα βήματα της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι το κόμμα του θα ψηφίσει και στις 23 Ιουλίου «και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε» τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν α λα κάρτ πλειοψηφίες

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε η Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη, η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Βουλής

Πολιτική Γραμματεία: Αυτόνομο το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με αντίπαλο δέος τη ΝΔ

Αγρότες από Σύνταγμα: Τα μπλόκα θα ξαναστηθούν εάν δεν λυθούν τα προβλήματά μας

Ν. Δένδιας: Επίσκεψη στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής

Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα – Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...