ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός από τα social media, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή μίλησε για την ψήφο της στη χθεσινή ψηφοφορία και σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο μιλώντας στον Flash 96,0 F.M.
Η Ραχήλ Μακρή φάνηκε αρνητική στο να πέσει η κυβέρνηση, λέγοντας πως το όχι στα προαπαιτούμενα θωρακίζει την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα και εκεί έριξε τη βόμβα της.
“Απορώ γιατί δεν έχει διώξει το περιβάλλον του” εννοώντας τον Αλέξη Τσίπρα και προφανώς τους στενούς του συνεργάτες που η κα Μακρή μάλλον δεν τους θεωρεί κατάλληλους.
Εάν κρίνουμε βέβαια τη στενή σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Ραχήλ Μακρή, αυτό το “καρφί” μπορεί να στοχεύει στον Νίκο Παππά, με τον οποίο η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε πολλές κόντρες κατά το παρελθόν.
Πάντως, η Ραχήλ Μακρή δήλωσε πως και εκείνοι και οι πολίτες καταλαβαίνουν πως ο πρωθυπουργός έχει δεχθεί τεράστια πίεση και εκβιασμούς.
























































