ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Deutsche Welle, Grexit, Süddeutsche Zeitung, Άνγκελα Μέρκελ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Βρυξέλλες, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Süddeutsche Zeitung, σύμφωνα με την Deutsche Welle, αναφέρεται σε άρθρο της, στις διαφωνίες μεταξύ της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει πως ο Σόιμπλε σκοπεύει να επαναφέρει το ζήτημα του Grexit.
«Η καγκελάριος και ο υπουργός Οικονομικών έχουν συχνά διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης της κρίσης. Χαρακτηριστική είναι η αντιπαράθεση τους για ένα ενδεχόμενο Grexit. Ο υπουργός Οικονομικών δεν ξέχασε ότι το 2010 είχε προτείνει τη σύσταση ενός Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου. Πρότεινε επίσης ήδη από τότε ότι αν μια χώρα δεν σέβεται επί μακρόν τους κανόνες θα πρέπει να αποχωρεί από την ευρωζώνη. Πιο συγκεκριμένα ο Β. Σόιμπλε τόνιζε: “Σε περίπτωση που μια χώρα αδυνατεί να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητά της και εξυγιάνει τα δημοσιονομικά της τότε θα πρέπει να αποχωρεί από την ευρωζώνη παραμένοντας όμως μέλος της ΕΕ“. Είναι ακριβώς η πρόταση με την οποία αποσκοπούσε σε αποκλεισμό της Ελλάδας στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες. Όποιος γνωρίζει τον Β. Σόιμπλε γνωρίζει τη συνέπειά του και μπορεί εύκολα να συμπεράνει ότι θα επαναφέρει το ζήτημα», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.
























































