Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παππάς πήρε το όπλο του: Προαναγγέλλει εκλογές και “τελειώνει” Πλατφόρμα και Ζωή

Ο Παππάς πήρε το όπλο του: Προαναγγέλλει εκλογές και “τελειώνει” Πλατφόρμα και Ζωή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκλογές προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην εφημερίδα Επένδυση ο στενότερος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «η χώρα δεν θα μπορεί να πορεύεται με κυβέρνηση μειοψηφίας για πολύ».

«Χρειάζονται καθαρές, συμπαγείς και σταθερές λύσεις» προσθέτει χαρακτηριστικά, ενισχύοντας τη σεναριολογία για έκτακτη προσφυγή στις κάλπες στα μέσα Σεπτεμβρίου, εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαπραγματευτική διαδικασία και έχει διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Παππάς απευθύνει τα βέλη του στους διαφωνούντες από τις τάξεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συγκαταλέγονται στις εκλογικές λίστες οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τάχθηκαν απέναντι στην συμφωνία που έφερε ο Αλέξης Τσίπρας από τις Βρυξέλλες, καταψηφίζοντάς την.

Αναφερόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο κ. Παππάς σχολιάζει επικριτικά ότι «η κ. Κωνσταντοπούλου έχει εκφράσει καθαρά τη διαφωνία της με τις κυβερνητικές επιλογές. Την ψηφίσαμε βέβαια αλλά πρέπει να σας πω ότι η κάθετη διαφωνία και η κατοχής μιας τόσο σημαντικής θέσης είναι ένας απολύτως ασυνήθιστος συνδυασμός. Ειδικά όταν καταγγέλλονται διάφορα με λεκτικές ακρότητες και ανοίκειες στις αναλύσεις της Αριστεράς».

Τέλος, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις και το νέο κύκλο που ξεκινά η κυβέρνηση για να κλειδώσει τη δανειακή σύμβαση από τον ESM μέχρι τις 20 Αυγούστου, ο υπουργός Επικρατείας τονίζει την ανάγκη για αποφυγή του Grexit, λέγοντας μάλιστα ότι το σενάριο της εξόδου από το ευρώ «συνεχίζει να προωθείται από ακραίους γερμανικούς κύκλους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...