ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Ανάλυση Jerusalem Post: Αιγυπτιακός στρατός στη Σομαλία - Ανατροπή ισορροπίας δυνάμεων στο Κέρας της Αφρικής
Ο Κατζ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ερντογάν και δεσμεύτηκε για την εξόντωση του Αλ-Χάγια της Χαμάς
Το Ισραήλ αποκαλύπτει τα μυστικά όπλα που βοήθησαν την Αεροπορία να κυριαρχήσει στους ουρανούς του Ιράν
Τι προσφέρουν οι ΗΠΑ στη Ρωσία έναντι μερικής ανακωχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, συνεδριάζει από τις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, με ισχυρή την πιθανότητα να ληφθεί απόφαση για τη σύγκληση Κεντρικής Επιτροπής μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να βρεθούν τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η συμφωνία του Ιουλίου και η δρομολόγηση της διαπραγμάτευσης για την επίτευξη νέας συμφωνίας δανειακής σύμβασης.
Το ενδεχόμενο λήψης απόφασης για τη σύγκληση Κεντρικής Επιτροπής είναι ισχυρό, μετά την άρνηση σημαντικού τμήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις κυβερνητικές επιλογές στις ψηφοφορίες που έγιναν στη Βουλή για τα προαπαιτούμενα μέτρα.























































