ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ιράν: Ο Αμερικανός πιλότος διασώθηκε από ελικόπτερα που δέχονταν πυρά (βίντεο)
Δημοσίευμα YNET: Όχλοι αριστεριστών στην Αθήνα φωνάζουν «Χεζμπολάχ-Χεζμπολάχ» - Ο Χάρης Δούκας κατηγορείται ότι επιτρέπει τον αντισημιτισμό
Συνελήφθη στο Παρίσι η παλαιστινιακής καταγωγής Ευρωβουλευτής Ρίμα Χασάν για υπόθεση τρομοκρατίας· βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή της
Συνετρίβη και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ στον Κόλπο
Αμερικανοί κομάντος σε χερσαία επιχείρηση εντός του Ιράν για τη διάσωση του πιλότου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος.
Μιλώντας στην εκδήλωση του iskra.gr, επεσήμανε πως το « “όχι” δεν ηττήθηκε» και διερωτήθηκε:“ Το όχι δεν ηττήθηκε. Υπήρχε περίπτωση να ηττηθεί το όχι του βασανισμένου απέναντι στον καταπιεστή;”
Όπως επεσήμανε, «το “όχι” είναι υποχρέωσή μας, ταύτιση μας με την ιστορία, η επαναβεβαίωση ότι η ιδέα της αντίστασης δεν χάθηκε σε αυτό τον τόπο».
Στη συνέχεια, ο κ. Γλέζος άφησε σαφείς αιχμές κατά της κυβέρνησης λέγοντας πως «το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο απ’ όλα τα άλλα γιατί το κάνει η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου». Σε αυτό το πλαίσιο, είπε πως «υπάρχει μονάχα κάποια συνάφεια του Μαξίμου με τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Είμαστε εναντίον του τρίτου μνημονίου, το καταδικάζουμε» είπε ο κ. Γλέζος και πρόσθεσε:
“Απ όποια πλευρά και να εξεταστεί είμαστε εναντίον του μνημονίου γιατί υποδουλώνει τον ελληνικό λαό.”
«Υπάρχει λύση όμως» συνέχισε ο Μανώλης Γλέζος. «Ούτε ρήξη, ούτε υποταγή» είπε και πρότεινε να «να κάνουμε μία ανακωχή με τους δανειστές. Ούτε θα δανειζόμαστε, ούτε θα χρειαζόμαστε δάνεια. Αυτό το είπε ο καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν , της Αυστρίας».
Ως προς τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες».























































