ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ «ξάφνιασε» και «συγκλόνισε» τους φιλελέ «χορηγούς» της ακροδεξιάς
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην κατάργηση της ρύθμισης για τις 100 δόσεις απαίτησαν και πέτυχαν από την ελληνική κυβέρνηση, οι δανειστές.
Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Αγορά που κυκλοφορεί το Σάββατο, οι επικεφαλής των θεσμών απαίτησαν από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη να προβούν άμεσα σε ξήλωμα του νόμου για τις 100 δόσεις.
Έτσι μεγάλος αριθμός φορολογούμενων που έχουν ενταχθεί στην ρύθμιση θα “αποβληθούν” από αυτή, παρά το γεγονός ότι και η ρύθμιση είναι νόμος του κράτους και οι ίδιοι οι φορολογούμενοι είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των χρεών τους.
Παράλληλα η τρόικα απαίτησε και τον υπερδιπλασιασμό του επιτοκίου για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.























































