ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να έχουν αποχωρήσει από τις ηγεσίες των κομμάτων τους και ο ρόλος τους να έχει περιοριστεί, ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν το βάζουν κάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε συνεχή επικοινωνία, μελετώντας τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί από τα πρόσφατα γεγονότα, με στόχο να παρέμβουν, όποτε και εάν χρειαστεί, για να επηρεάσουν τις εξελίξεις.
«Σαμαράς και Βενιζέλος δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να αναδειχθεί ο Αλέξης Τσίπρας σε λαοπρόβλητο πολιτικό ηγέτη, με τη βοήθεια των διαδόχων τους σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ», αναφέρει πρόσωπο που γνωρίζει καλά το παρασκήνιο των επαφών των δύο πολιτικών και προσθέτει: «Οπότε μην απορήσετε αν στο παρασκήνιο ξεκινήσει μια πρωτοβουλία από βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που σκοπό θα έχει να χαλάσει το παιχνίδι του Τσίπρα για συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης».
























































