ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, WikiLeaks, Γιάνης Βαρουφάκης, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χορηγός των WikiLeaks έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης στην προσπάθεια του να συγκεντρωθούν 100.000 ευρώ, ώστε να διατεθεί για την διαρροή της συνθήκης εμπορίου μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ενωσης
Με ανακοίνωση του το WikiLeaks, διεμήνυσε πως ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν από τους πρώτους που συνέβαλαν σε αυτό το σκοπό.
Μεταξύ άλλων, στο πλευρό του Τζούλιαν Ασανζ στάθηκαν απευθείας η σχεδιάστρια Βίβιαν Γουέστγουντ, ο Λευκορώσος φιλόσοφος Εβγκένι Μορόζοφ και ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκλεν Γκρίνγουολντ.
Το ποσό που συνείσφεραν σε αυτό το σκοπό δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά μερικές ώρες μετά από την εκκίνηση αυτής της προσπάθειας, είχαν συγκεντρωθεί 12.000 ευρώ.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και «καμπάνια» για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω του Twitter, με σχετικές αναρτήσεις του. Σε μία από αυτές έγραψε «Η διαφάνεια χρειάζεται μία χείρα βοηθείας στην Ευρωζώνη αλλά και στις διαπραγματεύσεις για το εμπόριο που την επηρεάζουν».
























































