ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντόνιο Γκουτέρες, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Πρόσφυγες,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζει μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον των Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτιέρες είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον κ. Γκουτιέρες για τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση να διαχειριστεί τα ζητήματα που σχετίζονται με τις αυξημένες προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη μέσω της χώρας μας.
Συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία της Ελληνικής Κυβέρνησης με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών.
Τέλος, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Γκουτιέρες για την προσπάθεια που καταβάλλει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, προκειμένου να διεθνοποιηθεί το ζήτημα της αύξησης των προσφυγικών ροών και να καταστεί περισσότερο αποτελεσματική και άμεση η αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών προβλημάτων τα οποία έχουν δημιουργηθεί.
























































