ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Δημοψήφισμα, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πάνος Σκουρλέτης, Σκουριές, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπεραμύνθηκε το δημοψήφισμα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης,λέγοντας πως σε περίπτωση που δεν είχε γίνει «θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit».
Ο κ. Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο MEGA εξέφρασε την άποψη πως στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποτυπωθεί η ευρύτατη αποδοχή του κόμματος.
Παράλληλα, αναφερόμενος στις Σκουριές και στο προσωρινό «λουκέτο» του εργοταξίου, απέρριψε πως πρόκειται για προεκλογικό τρικ, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ερμηνεύεται με προεκλογικούς όρους.
«Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν την απόφαση του υπουργείου σε σχέση με τις Σκουριές, με όρους προεκλογικούς. Θα έπρεπε να έχει γίνει μήνες πριν» σημείωσε χαρακτηριστικά.
























































