ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τρομοκρατημένοι οι τζάμπα μάγκες νεο-οθωμανοί της Άγκυρας - Παραλήρημα Γκιουλέρ για τους Patriot σε ελληνικό νησί
Τραμπ σε Ιράν: Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε - Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δημοκρατικό κράτος
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Αδικαιολόγητη η επίθεση στο Ιράν λένε οι Γερμανοί
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο δράστης της δολοφονίας δυο δημοσιογράφων, σε ζωντανή μετάδοση, στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Βέστερ Λι Φλάναγκαν είχε αυτοπυροβοληθεί και τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από αστυνομικούς.
Σύμφωνα με την πολιτειακή Αστυνομία, ο Φλάναγκαν οδήγησε το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου και βρέθηκε με σοβαρό τραύμα από όπλο.
Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μεταδίδει πως έχει λάβει μέσω φαξ ένα 23σέλιδο κείμενο από κάποιον που ισχυρίζεται ότι ονομάζεται Μπράις Γουίλιαμς, που ήταν το επαγγελματικό ψευδώνυμο του Φλάναγκαν, και στο οποίο υπάρχει δήλωση πρόθεσης αυτοκτονίας.
Ο Φλάναγκαν, που είναι αφροαμερικανός, ήταν πρώην υπάλληλος του τηλεοπτικού σταθμού για τον οποίο εργάζονταν οι δυο δολοφονημένοι δημοσιογράφοι, μια συντάκτρια και ένας εικονολήπτης.
Τα κίνητρά του δεν έχουν αποσαφηνιστεί, όμως κατά τη διαρκεί του ανθρωποκυνηγητού για τη σύλληψή του ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter πως ένα από τα δυο θύματά του, η 25χρονη Άλισον Πάρκερ, είχε κάνει «ρατσιστικά σχόλια».
Κινηματογράφησε τους φόνους και ανήρτησε τα βίντεο στο διαδίκτυο.
Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε μια ακόμα γυναίκα, η οποία όμως φέρεται νοσηλεύεται χωρίς άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της.























































