ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν είναι το ίδιο ο Αλέξης με τον Μεϊμαράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Φίλης υπογραμμίζοντας ότι:
“Το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία… Εμείς ή οι άλλοι που είναι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι, που είναι μνημόνιο πριν το μνημόνιο”.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «ο Τσίπρας λέει ζητώ νέα δημοκρατική νομιμοποίηση. Δεν φοβάται ο Αλέξης λαϊκή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή».
Όσον αφορά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δήλωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εμπιστοσύνη ότι δεν θα ξεγελαστεί ο λαός με το παλιό πολιτικό κατεστημένο και θα πιστέψει ότι επτά μήνες έφεραν την καταστροφή και δεν την έφεραν 40 χρόνια.
























































