Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τσίπρας ξεκινά την αντεπίθεση από την Κρήτη

Γιατί ο Τσίπρας ξεκινά την αντεπίθεση από την Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καθόλου τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να αρχίσει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα από την Κρήτη.

Υπενθυμίζεται, πως στις εκλογές του Ιανουαρίου, η Κρήτη, που ήταν ένα παραδοσιακό «κάστρο» του ΠΑΣΟΚ, «βάφτηκε» απ’ ‘άκρη σ’ άκρη με τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να ξεκινήσει από την Κρήτη τον αγώνα μέχρι τις κάλπες, επιχειρώντας να κερδίσει και πάλι το στοίχημα, να αναζωπυρώσει την συσπείρωση δυνάμεων στη Μεγαλόνησο και να κερδίσει πίσω τους απογοητευμένους ψηφοφόρους αλλά και τους αναποφάσιστους.

Πέρα αυτού από το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, θέλουν αν κόψουν τους διαύλους επικοινωνίας που προσπαθούν να οικοδομήσουν από τη Λαϊκή Ενότητα με την ευρεία εκλογική βάση της Κρήτης.

Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τετ α τετ με τους Δημάρχους του Νομού και θα απευθύνει ομιλία σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου στο Καστέλι Κισσάμου.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζοντας στα Ανώγεια Ρεθύμνου, θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ανωγείων όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και εν συνεχεία θα απευθύνει ομιλία στην κεντρική πλατεία (Αρμί) και θα συζητήσει με κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Χανιά

09:30_Συνάντηση με τους Δημάρχους του Νομού (Δημαρχείο Χανίων).
11:30_Ομιλία σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου στο Καστέλι Κισσάμου (Τσατσαρωνάκειο).

Ρέθυμνο-Ανώγεια

19:30_Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ανωγείων και συνάντηση με τον Δήμαρχο.

20:00_Ομιλία στην κεντρική Πλατεία (Αρμί) και συζήτηση με κατοίκους για την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία .

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματος.

Υπό συζήτηση βρίσκονται η συνέντευξη Τύπου και ενδεχόμενη επίσκεψη σε κάποιο γειτονικό νομό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο 28/03 στη Λαμία: Για «αυτά που πρέπει και μπορούμε να κάνουμε μαζί»

Εκλογές Δανία: Η κεντροαριστερά αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, αλλά χωρίς πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford

Προσομοίωση Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...