ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Ρωσία, Συρία,


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα αποκτά αντι-drone ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ - «Ανάγκη να υπερασπίσουμε αυτή τη χώρα, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διπλωματικές πηγές επιβεβαιώνουν πως οι ΗΠΑ έχουν καταθέσει αίτημα προς την υπηρεσιακή κυβέρνηση της Ελλάδος, να άρει τις άδειες υπερπτήσης ρωσικών πολιτικών αεροσκαφών μέσω του FIR Αθηνών προς τη Συρία» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.
Προσθέτει ότι «τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως το συγκεκριμένο αίτημα βρίσκεται ‘υπό μελέτη’» και υπογραμμίζει ότι «εφόσον και με επίσημο τρόπο επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη περίπτωση απροκάλυπτης αμερικανικής επέμβασης».
«Οι ΗΠΑ, μαζί με την ΕΕ, αφού πρώτα “άναψαν τη φωτιά” της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και του πολέμου στη Συρία, προκαλώντας χιλιάδες αθώα θύματα κι ένα τεράστιο κύμα προσφύγων, τώρα επιδιώκουν να αποτελειώσουν το έργο τους» υποστηρίζει το ΚΚΕ και προσθέτει ότι «τα κόμματα που στήριξαν το δόγμα του “ανήκομεν εις την Δύσιν”, στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ), όπως κι εκείνοι, που για μήνες το υπηρέτησαν από υπουργικές θέσεις (ΛΑ.Ε) και τώρα κάνουν τις “αθώες περιστερές”, έχουν τεράστιες ευθύνες για την εμπλοκή και τη συμμετοχή της χώρας στα εγκληματικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ κατά άλλων λαών».
Τέλος, το ΚΚΕ ζητά «άμεσα και με σαφήνεια την απόρριψη εδώ και τώρα του αμερικανικού αιτήματος».
























































