ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας - Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών»
Ο Κούρδος τουρκεμένος Φιντάν θέλει μοιρασιά των ενεργειακών πόρων της Ελλάδας με την Τουρκία - Τι λένε ελληνικές διπλωματικές πηγές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή επίθεση κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «δεν ξέρει που πατά και που βρίσκεται» αναφορικά με τα όσα είπε ο πρώτος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.
«Για μια ακόμα φορά ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε να μην ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Σε ένα ρεσιτάλ κενολογίας και χωρίς καμία διάθεση ειλικρινούς μεταμέλειας, θεωρεί ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ενώ εκλιπαρεί για μια μετεκλογική συνεργασία με αυτούς που “κατέστρεψαν” τη χώρα!» αναφέρει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.
«Παραμένει προσηλωμένος στην ίδια ακραία πολιτική λιτότητας που έφερε τη χώρα μέχρι εδώ. Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα και στους εκπροσώπους του, να επιστρέψουν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































