ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντατικές έρευνες διεξάγει η αστυνομία της Βραζιλίας μετά από σοκαριστικές καταγγελίες ότι σε μία μικρή πόλη στα βορειοανατολικά της χώρας, ανήλικα κορίτσια «προσφέρονται» ως έπαθλα σε λοταρίες και παιχνίδια μπίνγκο που διοργανώνουν παιδεραστές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι άνδρες που συμμετέχουν σε αυτούς τους αρρωστημένους διαγωνισμούς αγοράζουν λαχνούς, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν ένα ανήλικο κορίτσι για να το κακοποιήσουν σεξουαλικά.
Εκατοντάδες άνδρες φέρονται να έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις «λοταρίες της φρίκης», όχι μόνο από την μικρή πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, η τιμή κάθε λαχνού είναι ιδιαίτερα χαμηλή (περίπου εφτά ευρώ) όταν το βραβείο είναι κορίτσια που έχουν κακοποιηθεί ξανά στο παρελθόν, ενώ για παρθένες το κόστος συμμετοχής είναι σημαντικά υψηλότερο.
Σύμφωνα με τη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση Meninadanca οι αρρωστημένοι αυτοί διαγωνισμοί λαμβάνουν χώρα στο φως της ημέρας και εν γνώσει των περισσότερων κατοίκων της περιοχής, ακόμη και της τοπικής αστυνομίας.























































