Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δίχως πάτο ο κατήφορος Λαφαζάνη! Τώρα υιοθετεί την προπαγάνδα των ξένων

Δίχως πάτο ο κατήφορος Λαφαζάνη! Τώρα υιοθετεί την προπαγάνδα των ξένων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το συνονθύλευμα πολιτικά ανεύθυνων αριστεριστών, που συστήνεται ως Λαϊκή Ενότητα, φαίνεται ότι πορεύεται ολοταχώς με σπασμένα φρένα στον λαϊκίστικο κατήφορό του.

Συνηθισμένοι στα πολιτικά τους ψέμματα, όπως το ανύπαρκτο “εναλλακτικό” τους (δραχμικό) σχέδιο, και το αποκαλούμε ανύπαρκτο γιατί δεν έχουν καταθέσει ούτε μια σελίδα στην κοινωνία που να εξηγούν τι εννοούν και πώς θα το κάνουν, παρά μόνο να συνθηματολογούν ασύστολα ξέρουν, από την “ασφάλεια” του (α)πολιτικού περιθωρίου που είναι μαθημένοι, συνηθισμένοι λοιπόν να αραδιάζουν μπούρδες δίχως να “κρίνονται” (ή έτσι νομίζουν), ξαναχτύπησαν με νέα ψέμματα ισχυριζόμενοι ότι ποτέ δεν υπήρξε σχέδιο Σόιμπλε για Grexit.

Και μπορεί να νομίζουν αυτά τα περιθωριακά γκρουπούσκουλα ότι μπορούν να κοροϊδεύουν την κοινωνία, αλλά υπάρχει και ένα όριο στη λαϊκίστικη ασυδοσία τους που ουδεμία σχέση έχει με την Αριστερά, την ιστορία και τους αγώνες της.

Αυτοί οι πολιτικά παράφρονες, υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο Σόϊμπλε για Grexit! Χαρακτηρίζουν, μάλιστα, «βόμβα» τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Βίτορ Κονστάνσιο, ο οποίος λέει, τώρα, πως δεν ήταν… αληθινοί οι σχεδιασμοί του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Ότι οι άνθρωποι ζούνε σε παράλληλο κόσμο το γνωρίζει ολόκληρη η κοινωνία. Ότι δεν έχουν κανένα απολύτως “εναλλακτικό σχέδιο” επίσης είναι γνωστό, γιατί στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων να το παρουσιάσουν είτε αποφεύγουν, είτε υβρίζουν, είτε το παίζουν “επαναστάτες” της φακής με συνθήματα “αντίστασης” και “πάλης”, λες και ο ελληνικός λαός θα φάει την αντίσταση του Λαφαζάνη και τη “σούπα” πάλη της Ζωούλας. Να μη μιλήσουμε για τις απίστευτες μπούρδες του Λαπαβίτσα, που ούτε να ασχοληθεί κανείς μαζί του αξίζει.

Και τώρα υιοθετούν και ερμηνεύουν (όπως τους συμφέρει) δηλώσεις και δημοσιεύματα, εκ των υστέρων, των ίδιων κύκλων που θέλουν να τελειώσουν με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναφέρουν συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή τους, τη δήλωση του Βίτορ Κονστάνσιο ότι: «Νομικά, δεν υπάρχει τρόπος για να εξωθηθεί μια χώρα εκτός ευρωζώνης. Δεν υπήρξε ποτέ στ’ αλήθεια προοπτική να συμβεί κάτι τέτοιο».

Ναι, έτσι είναι! Νομικά δεν υπάρχει τρόπος. Αλλά λησμονούν μήπως οι πανέξυπνοι Πλατφόρμες ότι είχαν κλείσει οι τράπεζες, ότι δεν μπορούσαν να γίνουν εισαγωγές αναγκαίων προϊόντων ακόμα και για να εξασφαλιστούν τρόφιμα για τον λαό, ότι ουσιαστικά πτωχεύαμε εντός του ευρώ και αναγκαστικά θα πηγαίναμε μόνοι μας, δίχως σχέδιο και δίχως καμία προετοιμασία, σε ένα εθνικό νόμισμα δίχως κανένα αντίκρυσμα, δηλαδή σε δραχμές κουρελόχαρτα;

Αλλά και αγνοούν, αυτοί οι εθνικά επικίνδυνοι, ότι όλα αυτά συνέβαιναν με τη χώρα στο επίκεντρο προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.

Για απαντήστε επιτέλους ανεύθυνοι λαϊκιστές της Πλατφόρμας, που τώρα κάνετε καριέρα ως Λαϊκή Ενότητα, πώς θα τρέφατε τον ελληνικό λαό και τα εκατομμύρια πρόσφυγες συνάμα;

Άκριτοι και ανεύθυνοι (το ανεύθυνοι πρέπει να εμπεδωθεί γιατί από εκεί εκπορεύεται η επικινδυνότητα αυτού του πολιτικού σχηματισμού), άκριτοι και ανεύθυνοι λοιπόν, θα χρεοκοπούσατε τη χώρα (με τις “ηρωικές” εφόδους στα νομισματοκοπεία), την ώρα που χιλιάδες πρόσφυγες αποβιβάζονταν στα νησιά μας, πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι, απέναντι σε πεινασμένους, χρεοκοπημένους και αφηνιασμένους Έλληνες και το μόνο που θα καταφέρνατε είναι την κοινωνική έκρηξη και το αιματοκύλισμα να απλώνονταν ως λαίλαπα σε όλη τη χώρα.

Συνέλθετε γραφικά γκρουπούσκουλα, συνέλθετε, αποκτήστε επαφή με την πραγματικότητα επιτέλους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

Με αφορμή τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Βίτορ Κονστάνσιο, στο πρακτορείο Reuters, το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας σχολιάζει ότι ο κορυφαίος αξιωματούχος της ΕΚΤ ομολογεί αυτό που κάθε ψύχραιμος παρατηρητής μπορούσε να υποψιαστεί: Ότι το περίφημο «σχέδιο Σόιμπλε» για Grexit δεν υπήρξε ποτέ «στ’ αλήθεια»! Με άλλα λόγια, ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από μια μπλόφα, με στόχο να οδηγήσει την κυβέρνηση Τσίπρα σε μια ταπεινωτική παράδοση άνευ όρων, υπό το κράτος του εκφοβισμού.

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ανάμεσα στην πλειοψηφία των κρατών- μελών», δήλωσε ο Κονστάνσιο. «Νομικά, δεν υπάρχει τρόπος για να εξωθηθεί μια χώρα εκτός ευρωζώνης. Δεν υπήρξε ποτέ στ’ αλήθεια προοπτική να συμβεί κάτι τέτοιο».

Η ομολογία του Κονστάνσιο αφήνει έκθετο τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, που χρησιμοποίησαν τη μπλόφα του Σόιμπλε για να δικαιολογήσουν το τρίτο, καταστροφικό Μνημόνιο. Αλλά και για να διαβάλουν την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις ριζοσπαστικές δυνάμεις, εμφανίζοντας την εναλλακτική τους λύση, που περιλαμβάνει έξοδο από το ευρώ, ως ταυτόσημη, τάχα, με την ανύπαρκτη, όπως αποδείχθηκε, «πρόταση Σόιμπλε».

Όπως σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα La Tribune: «Στην πραγματικότητα, μπορούμε πλέον να είμαστε βέβαιοι ότι, αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε υποχωρήσει… η ισορροπία του φόβου θα είχε αλλάξει στρατόπεδο. Αν οι δανειστές πίστευαν στ’ αλήθεια ότι υπήρχε προοπτική Grexit, θα υπήρχαν βάσιμες ελπίδες για έναν πιο ευνοϊκό (για την Ελλάδα) συμβιβασμό… Άσχημα νέα για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές της Κυριακής».

Η ομολογία- βόμβα αποκαλύπτει επίσης την παντελή αναξιοπιστία της Ε.Ε. στον ελληνικό λαό και σε όλο τον κόσμο. Μια από τις δύο μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες του πλανήτη, και οι ηγέτες της Ε.Ε. συμπεριφέρονται σαν μπλοφαδόροι της πόκας και κοινοί εκβιαστές απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό, που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από τις εξοντωτικές πολιτικές τους. Οι Έλληνες πολίτες καλούνται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να απαντήσουν, την Κυριακή, με την ψήφο τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...