ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Δαμασκός βομβάρδισε το Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα

Η Δαμασκός βομβάρδισε το Ισλαμικό Κράτος στην Παλμύρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μαχητικά αεροσκάφη της συριακής πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησαν τουλάχιστον 25 πλήγματα κατά της κατεχόμενης από το Ισλαμικό Κράτος πόλης της Παλμύρας, στην ανατολική Συρία.

Πρόκειται για τον δεύτερο μαζικό βομβαρδισμό θέσεων των τζιχαντιστών από πλευράς του συριακού καθεστώτος τις τελευταίες δύο ημέρες.

Την Πέμπτη, η συριακή αεροπορία είχε σφυροκοπήσει την «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους, Ράκα αλλά και τις κατεχόμενες από τζιχαντιστές συνοικίες του Χαλεπιού.

Η Παλμύρα, πόλη παγκόσμιας πολιτιστικής αξίας με ελληνορωμαϊκά ερείπια, κατελήφθη από τους τζιχαντιστές τον Μάιο, όταν και εκδίωξαν από εκεί τον συριακό στρατό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;

Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr