ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%
Ξεκινά η «Επιχείρηση Ελευθερία» στα Στενά του Ορμούζ - Σε τεντωμένο σχοινί η Μέση Ανατολή
Ο Χάρης Καστανίδης παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με βαριές αιχμές κατά Ανδρουλάκη - «Οι αγώνες συνεχίζονται»
Πέθανε ο Γιάννης Κολοτούρας σε ηλικία 48 ετών - Το «αντίο» της Μαρέβας Μητσοτάκη
Ο Μαρινάκης «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα για τον Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα “θρίλερ” είναι σε εξέλιξη με την κατανομή των εδρών στην Α΄ και στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όσο συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.
Στην Α΄ Θεσσαλονίκης μέχρι κάποιο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε 6 έδρες και η Νέα Δημοκρατία 4 έδρες. Με ενσωμάτωση 61,47% ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 7 έδρες (επανεκλέγεται η Βούλα Τεκτονίδου) και η Νέα Δημοκρατία 3 (δεν επανεκλέγεται η Έλενα Ράπτη).
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης μέχρι κάποιο σημείο έπαιρνε μία έδρα η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά με ενσωμάτωση 65,85% την έδρα παίρνει η Χρυσή Αυγή. Αυτό σημαίνει ότι δεν επανεκλέγεται ο Γιώργος Αρβανιτίδης από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και επανεκλέγεται από τη Χρυσή Αυγή ο Φώτιος Γραικός.
Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης.
























































