ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
Το Πακιστάν αναμένει την επίσημη απάντηση του Ιράν για τη συμμετοχή στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο χαρτί που φωτογράφισαν «Τα Νέα» φαίνεται πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και οι συνεργάτες του έγραψαν τις προβλέψεις τους για το τελικό αποτέλεσμα.
Όπως προκύπτει από τη φωτογραφία ο , ο κ. Πετσίνης, ο οποίος σύμφωνα με το MEGA είναι οδηγός του Νίκου Παππά, έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του αφού είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 35% και η ΝΔ 28%.
Ο Αλέξης Τσίπρας όπως δήλωσε ο ίδιος δεν περίμενε το εύρος της νίκης του, αφού εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 32,5% και η ΝΔ 29,5%. Τέσσερις μονάδες διαφορά προέβλεψε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με ποσοστά 33% για ΣΥΡΙΖΑ και 29% για ΝΔ.
Παράλληλα ο Θόδωρος Μιχόπουλος εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προηγηθεί για πέντε μονάδες, ωστόσο στα ποσοστά προέβλεψε 31% στο κόμμα της Κουμουνδούρου και 26% στη ΝΔ. Παρόλο που δεν διακρίνονται εύκολα τα ποσοστά που προέβλεψαν οι Νίκος Παππάς και Αλέκος Φλαμπουράρης για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τη Νέα Δημοκρατία εκτίμησαν ότι θα είναι στο 29%.
























































