ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Καμμένος, Δημήτρης Μάρδας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μνημόνιο, Παναγιώτης Σγουρίδης, Υπουργικό Συμβούλιο,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεδριάζει στις 11 το πρωί της Παρασκευής, για πρώτη φορά, το νέο υπουργικό συμβούλιο, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει στον απόηχο της απομάκρυνσης του υφυπουργού Μεταφορών Δημήτρη Καμμένου και τον σάλο που προκλήθηκε από τα ρατσιστικά μηνύματα στον λογαριασμό του στο twitter.
Έτσι, στην πρώτη αυτή συνεδρίαση, ο Πρωθυπουργός, λίγο μετά την άφιξή του από τις Βρυξέλλες και λίγο πριν αναχωρήσει πάλι για τις ΗΠΑ, αναμένεται να δώσει οδηγίες στους υπουργού της κυβέρνησης για τα μέτρα του μνημονίου.
Νωρίτερα, στις 10 αναμένεται να ορκιστούν στο Προεδρικό Μέγαρο τα δύο μέλη της κυβέρνησης που δεν είχαν ορκιστεί την Τετάρτη – ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας- αλλά και ο νέος υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτης Σγουρίδης.
























































