Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Προς το παρόν δεν θα στείλουμε χερσαίες δυνάμεις στη Συρία

Πούτιν: Προς το παρόν δεν θα στείλουμε χερσαίες δυνάμεις στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μόσχα δεν θα στείλει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία, αλλά θα ενισχύσει την στήριξή της στον Άσαντ, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS που μεταδόθηκε αργά την Κυριακή.

«Η Ρωσία δεν θα μετάσχει σε καμιά χερσαία επιχείρηση στο έδαφος της Συρίας ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Λοιπόν, τουλάχιστον δεν το προβλέπουμε επί του παρόντος», ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος.

“Ωστόσο σκοπεύουμε να ενισχύσουμε το έργο μας ταυτόχρονα με τον πρόεδρο Ασαντ και τους εταίρους μας σε άλλες χώρες» επισήμανε, υποδηλώνοντας το Ιράν και το Ιράκ, υποστηρικτές της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Ο Πούτιν παραχώρησε τη συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή 60 Minutes του CBS, αλλά αυτή προβλήθηκε στο σύνολό της το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση στην Αλ Σουκαϊλαμπίγια, μια πόλη με κατεξοχήν ελληνορθόδοξο πληθυσμό»

Antonis Samaras, Former Prime Minister of Greece: “Permanent Stationing of Greek and Allied Forces in Cyprus” – The former PM urges Greece to immediately bring the protection of Christian-GreekOrthodox populations in Syria to the EU agenda

Νέα επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η μεγάλη εθνική απειλή είναι η Τουρκία

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Farantouris: Letter to Merz and von der Leyen over persecution of Christians, Alawites, Druze, and Kurds in Syria by Neo-Ottoman Jihadists

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr