ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν είμαι στην κυβέρνηση γιατί είμαι γυναίκα, αριστερή και ο κρυπτορατσισμός που υπάρχει έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσω όλα τα πυρά» είπε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στο Νίκο Ευαγγελάτο η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Κατήγγειλε μάλιστα πως τις επιθέσεις εναντίον της οργάνωσε η ενημερωτική ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία –όπως είπε- από το πρωί ως το βράδυ ασχολούνταν μαζί της.
«Στο πρόσωπό μου θεωρώ ότι χτυπούν το ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ κάνω πολιτικές εκτιμήσεις» σημείωσε.
Πρόσθεσε πως είχε συγκεντρώσει πολύ μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομά της και αυτό δεν επέτρεψε να γίνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το προσφυγικό ζήτημα με το οποίο ασχολείται από το 1990.
Έκλεισε λέγοντας πως στο υπουργείο επέλεξε να πάρει αποφάσεις συμβατές με τις διεθνείς συνθήκες που δεν ήταν καν αριστερές.
























































