ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρές προειδοποιήσεις προς τους υπουργούς του απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Εκτός των δημοσίων παραινέσεων προς τους υπουργούς να μην «στελεχώνουν τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές» και να μην αισθάνονται «ιδιοκτήτες» των υπουργείων τους.
Παράλληλα, αναφέρθηκε αναλυτικά σε «φαινόμενα παραγοντισμών» που παρουσιάστηκαν κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης προειδοποιώντας πως «δε θα ανεχθεί να συνεχιστούν τέτοια φαινόμενα από κανέναν».
Ο Αλέξης Τσίπρας με αυτόν τον τρόπο έστειλε μήνυμα ακόμη και σε στενούς συνεργάτες του.
Το παράδειγμα του Κώστα Σημίτη αναμένεται να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας, με το περίφημο… μπλοκάκι.
πέραν των μνημονιακών υποχρεώσεων και των προαπαιτούμενων της συμφωνίας, ο πρωθυπουργός θα σημειώνει όλα τα εκκρεμή θέματα όλων των υπουργείων, θα ζητεί από τους υπουργούς χρονοδιάγραμμα επίλυσής τους και θα τους τηλεφωνεί συχνά υπενθυμίζοντάς τους τις υποχρεώσεις τους.
Ένα «άλλο Τσίπρα» προαναγγέλλουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού όσον αφορά τον συντονισμό της κυβέρνησης.
«Τώρα δε θα τους αφήσει σε ησυχία», λένε συνομιλητές του, περιγράφοντας έναν πρωθυπουργό αποφασισμένο να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας έχει προαναγγείλει τακτικότατες συνεδριάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου.
Τέλος, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να επισκέπτεται συχνά τα μη «μνημονιακά» υπουργεία, ώστε όλα τα μέλη της κυβέρνησης να αισθάνονται υπό παρακολούθηση και να μην «πληρώσουν» με «ποινή» τυχόν ολιγωρίες τους έπειτα από την παρέλευση του πρώτου 6μήνου της παρούσης κυβέρνησης.
























































