ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πώς αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια - Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη - Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Aλέξης Τσίπρας: «Διασφάλιση 13ης σύνταξης με την φορολόγηση του μεγάλου πλούτου» (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιχμηρή κριτική κατά της Νέας Δημοκρατίας ασκεί το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Το ότι στη Ν.Δ. τα έχουν κυριολεκτικά χαμένα, προφανώς λόγω της υπερπροσφοράς υποψηφίων για “ένα πουκάμισο αδειανό”, είναι γεγονός. Και μόνο η αμήχανη, ακατανόητη και παντελώς ανόητη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να θέσει το κορυφαίο ζήτημα του χρέους από το βήμα του ΟΗΕ, είναι η απόδειξη ότι η Ν.Δ. έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα εδώ και πολύ καιρό», σημειώνει η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Το να λένε στη Ν.Δ. εκ των υστέρων πως δεν χρειαζόταν ένα νέο μνημόνιο, όταν επί μήνες εκλιπαρούσαν και πίεζαν για να υπογραφεί, συνιστά γελοιότητα.
Από ότι φαίνεται, κανένας Μεσσίας δεν θα σώσει τη Ν.Δ. έτσι όπως την έχει καταντήσει η οικογενειοκρατία και η ακροδεξιά συνιστώσα», καταλήγει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.
























































