ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιαπωνία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπαγκλαντές, Τζιχαντιστές,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία Ιάπωνα πολίτη στο Μπανγκλαντές το Σάββατο με μήνυμα σε λογαριασμό στο Twitter.
Η Αστυνομία του Μπανγκλαντές ανακοίνωσε ότι συνέλαβε και κρατά τέσσερα άτομα για την επίθεση εναντίον του Ιάπωνα, του δεύτερου αλλοδαπού που σκοτώνεται στη χώρα σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Ένοπλοι πυροβόλησαν τον Κούνιο Χόσι, 65 ετών, Ιάπωνα πολίτη γεννημένο στο Μπανγκλαντές στην περιοχή της Ρανγκπούρ, 335 χιλιόμετρα βόρεια της Ντάκα.
Υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Το Ισλαμικό Κράτος είχε αναλάβει την ευθύνη και για την δολοφονία του Τσέζαρε Ταβέλα, Ιταλού που εργαζόταν στο Μπανγκλαντές, πριν από λίγες ημέρες.























































