ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Επιστρέφει το Ισραήλ σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Γάζα;
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας πρότεινε στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις την Τρίτη τη σύσταση μιας κοινής ομάδας εργασίας για τον συντονισμό δράσεων και την αποτροπή περιστατικών σχετικά με τις ρωσικές αεροπορικές επιχειρήσεις στη Συρία, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον στρατηγό Ίγκορ Κονατσένκοφ, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας κάλεσε την Τρίτη τον στρατιωτικό ακόλουθο της Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσουν το θέμα.
«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Τούρκοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι πρότειναν την σύσταση μιας κοινής ομάδας εργασίας με τους Ρώσους ομολόγους τους για τον συντονισμό δράσεων και αποτροπής πιθανών περιστατικών σχετικά με τις αεροπορικές επιθέσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων που στοχεύουν στην καταστροφή του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία», δήλωσε ο Κονατσένκοφ.























































