ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Φιλιππίνες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φιλιππινέζοι τζιχαντιστές που δηλώνουν μέλη στο Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
Οι τζιχαντιστές, που φοράνε σαγιονάρες διχάλα, ποζάρουν ένοπλοι μπροστά σε έναν καταρράκτη στη νήσο Μπασιλάν η οποία βρίσκεται στις νότιες Φιλιππίνες, στην αυτόνομη μουσουλμανική επικράτεια του Μιντανάο.
Στη νήσο Μπασιλάν ζουν τρεις διαφορετικές φυλές – έθνη. Οι αυτόχθονες Γιάκανς και οι “άποικοι” Ταουσούγκς και Ζαμποανγκουένο. Οι Γιάκανς και οι Ταουσουγκς είναι μουσουλμάνοι, ενώ οι Ζαμποανγκουένο είναι κυρίως χριστιανοί.
Δεν ξέρουμε εάν όλοι κι όλοι οι τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος στο νησί είναι οι τρεις εικονιζόμενοι, πάντως ο πυρήνας “στήθηκε” και οι φωτογραφίες που βλέπετε ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.























































