ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο αιματηρό αμόκ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Νέο αιματηρό αμόκ σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένοπλος σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους τρεις σε πανεπιστήμιο της Αριζόνα στις ΗΠΑ, μία μόλις εβδομάδα μετά το μακελειό σε αμερικανικό πανεπιστήμιο του Όρεγκον.

«Επιβεβαιωμένες πληροφορίες, τέσσερα θύματα, ένας νεκρός, τρεις τραυματίες. Ο δράστης κρατείται. Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί. Η πανεπιστημιούπολη δεν είναι υπό περιορισμό», ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνα.

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και οι αρχές δεν ανέφεραν εάν τα θύματα ήταν φοιτητές.

Την 1η Οκτωβρίου, σε πανεπιστημιούπολη του Όρεγκον (βορειοδυτικές ΗΠΑ), ένας βαριά οπλισμένος 26χρονος άνδρας σκότωσε εννέα ανθρώπους προτού σκοτωθεί, προκαλώντας για πολλοστή φορά μια δημόσια συζήτηση στις ΗΠΑ για τον έλεγχο των όπλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

BBC: Ο κόσμος παρακολουθεί μία επικίνδυνη ισορροπία τρόμου

Ρούμπιο: Δεν θα επιτραπεί στο Ιράν να επιβάλει τον έλεγχο στα Στενά

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ

ΗΠΑ: Πλήγματα κατά ιρανικών ταχυπλόων ενώ η Τεχεράνη επιτίθεται σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των Εμιράτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr