ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι διαρρέουν ότι το Ισλαμικό Κράτος προκάλεσε τη σφαγή στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι διαρρέουν ότι το Ισλαμικό Κράτος προκάλεσε τη σφαγή στην Άγκυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος θα μπορούσε να ευθύνεται για τη διπλή πολύνεκρη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην Άγκυρα, σύμφωνα με δύο κορυφαίες τουρκικές πηγές της Αστυνομίας που μίλησαν στο πρακτορείο Reuters.

“Η επίθεση αυτή ήταν στο ίδιο στυλ με την επίσης πολύνεκρη επίθεση στο Σουρούτς και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πρόκειται για αντιγραφή της βομβιστικής επίθεσης στο Σουρούτς… Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι υπεύθυνο είναι το Ισλαμικό Κράτος”, δήλωσε η μια κορυφαία αστυνομική πηγή στο Reuters.

“Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η επίθεση ίσως έγινε από το Ισλαμικό Κράτος. Είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στο Ισλαμικό Κράτος”, είπε η δεύτερη αστυνομική πηγή στο Reuters.

Ο αριθμός των νεκρών Κούρδων και Τούρκων αριστερών, θυμάτων της επίθεσης, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει φθάσει στους 128 ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Ιράκ

Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr