ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παλαιστίνια μαχαίρωσε Ισραηλινό αστυνομικό στα Ιεροσόλυμα (φωτο)

Παλαιστίνια μαχαίρωσε Ισραηλινό αστυνομικό στα Ιεροσόλυμα (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ισραηλινός αστυνομικός τραυματίστηκε σε νέα επίθεση με μαχαίρι στα ανατολικά Ιεροσόλυμα. Τον μαχαίρωσε μια γυναίκα, Παλαιστίνια, στο Λόφο των Πυρομαχικών (Ammunition Hill).

Ο μαχαιρωμένος αστυνομικός κατάφερε, παρά τον τραυματισμό του, να αποκρούσει τη γυναίκα και να τη πυροβολήσει.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα ενώ η Παλαιστίνια που του επιτέθηκε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

palaistinia2 Η Παλαιστίνια που μαχαίρωσε τον Ισραηλινό αστυνομικό κείτεται στο οδόστρωμα, όπου δέχεται τις πρώτες βοήθειες, μετά τη σφαίρα που δέχτηκε.

Η Αστυνομία συνέλαβε και έναν άνδρα, Άραβα, κοντά στο σημείο του μαχαιρώματος ως ύποπτο συνεργό της.

palaistinios_jerusalem Η ισραηλινή Αστυνομία συνέλαβε και έναν άνδρα, που βρισκόταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, ως ύποπτο συνεργό της ισλαμίστριας που μαχαίρωσε τον αστυνομικό.

Είναι η δεύτερη επίθεση με μαχαίρι τη Δευτέρα στα Ιεροσόλυμα, είχε προηγηθεί επίθεση σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Πύλη των Λεόντων της Παλιάς Πόλης.

Στην πρώτη επίθεση ο μαχαιροβγάλτης έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Δείτε εδώ το βίντεο της πρώτης επίθεσης: Παλαιστίνιος τζιχαντιστής μαχαιρώνει Ισραηλινό αστυνομικό (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ΗΠΑ αναζητούν έναν υποψήφιο για Γενικό Γραμματέα ικανό να μετασχηματίσει εκ θεμελίων τον ΟΗΕ

Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Συρίας και του είπε να σταματήσει τις σφαγές των Δρούζων στη Σουέιντα

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Ο Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν κατηγόρησε τον Ερντογάν για «νεο-ιμπεριαλισμό» – Η Τουρκία συμπεριφέρεται στο Αζερμπαϊτζάν σαν προτεκτοράτο της

Ισλαμιστικός μαθητικός ξεσηκωμός στο Αζερμπαϊτζάν υπέρ της «χιτζάμπ» – Φήμες για στρατιώτες στασιαστές και υποκίνηση από Τουρκία και Ιράν

Τούρκοι φίλαθλοι μετέτρεψαν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ σε ογκώδη διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr