Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιοι ήταν οι βομβιστές – τζιχαντιστές της Άγκυρας – Έγινε η ταυτοποίησή τους

Ποιοι ήταν οι βομβιστές – τζιχαντιστές της Άγκυρας – Έγινε η ταυτοποίησή τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με τις διαδικτυακές εκδόσεις των εφημερίδων Hurriyet και Cumhuriyet, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των 2 βομβιστών αυτοκτονίας της πολύνεκρης βομβιστικής επίθεσης στην Άγκυρα, σύμφωνα με τις ιστοσελίδες.

Ο ένας είναι ο Γιουνούς Εμρέ Αλαγκιόζ, ενώ ο δεύτερος είναι ο Ομέρ Ντενίζ Ντουντάρ, το όνομα του οποίου λέγεται ότι βρισκόταν στην επίμαχη λίστα των βομβιστών αυτοκτονίας.

Οι δυο βομβιστές αυτοκτονίας φέρεται να ήλθαν στην Άγκυρα με διαφορετικά οχήματα από το ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ και εικάζεται ότι είχαν περάσει από την Συρία στην Τουρκία. Πριν την επίθεση αποκαλύφθηκε ότι οι δυο βομβιστές είχαν μεταβεί στο σημείο της επίθεσης όπου έλαβαν τις τελικές οδηγίες από έτερο άτομο το οποίο έχει συλληφθεί. Επιπλέον συνελήφθησαν και οι οδηγοί των οχημάτων που τους μετέφεραν στην Άγκυρα.

Το γεγονός της μη δημοσιοποίησης της λίστας των υπόπτων για επικείμενες βομβιστικές επιθέσεις έχει προκαλέσει την έντονη κριτική κατά της Κυβέρνησης, ενώ η κριτική αναμένεται να ενταθεί, εφόσον αποδειχθεί ότι οι 2 παραπάνω βομβιστές περιλαμβάνονταν σε αυτή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr